Iedereen is welkom

Informatie

De hondenschool
U krijgt uitsluitend les van een gediplomeerd kynologisch instructeur die werkt volgens volgens de meest recente wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethodes en zichzelf constant up-to-date houdt door bijscholing. Alleen instructeurs die een gedegen opleiding hebben gevolgd en jaarlijks voldoende bijscholing volgen, ontvangen de accreditatie van de SPPD.

De groepslessen worden op maandag en woensdag gegeven. Op andere dagen, met uitzondering van donderdag en zaterdag, is er de mogelijkheid tot het reserveren van een privétraining van 30 minuten of het boeken van een consult aan huis. De trainingstijden voor groepen zijn op maandag van 14:30 tot 17:00 uur en 19:00 tot 20:00 uur. En op woensdag van 10:00 tot 13:30 uur. Trainingen worden het gehele jaar door gegeven, met uitzondering van dagen waarop de temperatuur lager is dan 0°C of hoger dan 25°C.

Trainingslocatie
De trainingslocatie ligt aan de Hartelsedijk 2 in Spijkenisse. Deze accommodatie is voorzien van een ruim trainingsveld, een heel gezellige kantine, veldverlichting en voldoende parkeergelegenheid.

Groepsles
Er wordt getraind in groepen van maximaal 6 cursisten waardoor er veel persoonlijke aandacht is en er een gezellige sfeer binnen de groep is. Na inschrijving krijgt u bericht in welk uur u bent ingedeeld indien dit niet vooraf besproken is. Iedere training duurt 45 minuten waarna er indien mogelijk nog tijd gemaakt wordt voor vragen.

Privétraining
In plaats van groepsles is het ook mogelijk om een privétraining te volgen. Dit kan zijn op verzoek van de cursist of op aanwijzing van de instructeur. Een privéles duurt 30 minuten en kost € 30,00 incl. 21% BTW. De tijd wordt in overleg besproken.

Tarieven en betaling van het cursusgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 incl. 21% BTW. Per kalendermaand wordt er een bedrag van € 38,00 incl. 21% BTW in rekening gebracht dat bij vooruitbetaling per overschrijving wordt voldaan na ontvangst van de factuur.

Verschillende trainingen
Naast puppytraining is er ook een trainingsprogramma voor pubers. Vanzelfsprekend is er ook een gevorderde gehoorzaamheidstraining.
Wanneer de Sociale Huis Hond training wordt gevolgd is er de mogelijkheid tot het afleggen van een geaccrediteerd landelijk examen van de FHN.

Annulering van trainingen
Annulering van een les wordt zo vroeg mogelijk door de instructeur doorgegeven via de WhatsApp groep. Indien er twee of meer achtereenvolgende lessen worden geannuleerd door uitval van de instructeur, wordt dit verrekend met het cursusgeld voor de volgende maand.
Door de cursist afgezegde lessen komen automatisch te vervallen. Het is niet mogelijk geld terug te ontvangen. Bij tussentijds stoppen met de cursus is restitutie van het cursusgeld alleen mogelijk bij eventuele ziekte/blessures waardoor de hond op dierenartsadvies niet mee mag trainen.

Aansprakelijkheid
Training geschiedt geheel op eigen risico. De hondenschool kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan, vermissing van en/of diefstal van uw hond en/of bezittingen. De cursist dient te beschikken over een WA verzekering waarbij de hond is meeverzekerd.

Klachtenregeling
De cursist dient een klacht mondeling of schriftelijk aan de hondenschool te communiceren. De klacht van de cursist wordt serieus in behandeling genomen. De klachtenprocedure kunt u hier vinden.